Κουβέρτα

της Χρύσας Κατσαρίνη
Από 16 Δεκεμβρίου
Διάρκεια: Ν/Α

“Μετά την πρώτη επιτυχημένη σεζόν της παράστασής  της , με sold out εμφανίσεις στο θέατρο Αθηναϊς,  περιοδεια σε 31 πόλεις της Ελλάδας  και  11 πόλεις της Ευρώπης, η Χρύσα Κατσαρίνη επιστρέφει στην Αθήνα στο θέατρο Αργώ, κάθε Παρασκευή από 16 Δεκεμβρίου.

Μετά το «Ό,τι πολυτιμότερο έχω», την πρώτη solo Stand Up Comedy παράστασή της, επιστρέφει με την πιο σκοτεινή,  εξομολογητική και συνάμα ξεκαρδιστική παράσταση που έγραψε μέχρι σήμερα, την “Κουβέρτα”.

Τα βάζει με τους ομοφοβικούς, τους σεξιστές και τις ηλίθιες συμβουλές στις γυναίκες για το πώς να μη πέσουν θύματα βιασμού. Γλεντάει τη NASA που ψάχνει κωμικούς για το διάστημα και τους γιατρούς που την εγχείρησαν. Έχει τη λύση για να γλιτώνει κάθε τσακωμό και μία κουβέρτα παραμάσχαλα για να γλιτώνει απ’ όλα τα υπόλοιπα.

Επιχειρεί να μετουσιώσει τις πιο σκοτεινές ιστορίες της ζωής της σε γέλιο και με τον τρόπο αυτό να αποδείξει ότι τα πάντα μπορούν να γίνουν αστεία και πως ο πιο αποτελεσματικός δρόμος για την κάθαρση, δεν είναι μέσω της τραγωδίας, αλλά μέσω της κωμωδίας.”

Κείμενο / Παρουσίαση
Χρύσα Κατσαρίνη

ΗΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ

Από 16 Δεκεμβρίου έως 27 Ιανουαρίου 2023
Παρασκευή στις 21.30

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Προσφορά: € 10 
Γενική είσοδος:
Μειωμένο (φοιτητικό, ανέργων):   
Ατέλεια

Το θέατρο λειτουργεί με σύγχρονο εξαερισμό (είναι ισόγειο και με μεγάλα ύψη) και υπάρχουν ράμπες ΑΜΕΑ για την πρόσβαση ατόμων με δυσκολίες, τόσο στην είσοδο όσο και στις τουαλέτες.