Πρωτοβουλίες υποστήριξης πυρόπληκτων Αττικής 2018

Πλησιάζει ο Σεπτέμβρης και η έναρξη της νέας θεατρικής σεζόν. Ωστόσο για κάποιους συνανθρώπους μας ο χρόνος σταμάτησε εκείνη τη Δευτέρα της 23ης Ιουλίου 2018, όταν οι φονικές πυρκαγιές στην Αττική (Ραφήνα, Μάτι, Νέο Βουτζά, Κινέτα) κόστισαν τη ζωή δεκάδων συνανθρώπων μας (98 μέχρι στιγμής) και κατέστρεψαν το βιός χιλιάδων άλλων.

Από την πρώτη στιγμή μεγάλοι οργανισμοί, κοινωφελή ιδρύματα και ιδιώτες έσπευσαν να συνεισφέρουν χρηματικά ποσά αλλά και είδη πρώτης ανάγκης, τρόφιμα, φάρμακα, ρούχα κ.ά. Η συνεισφορά του καθενός μας είναι ζωτικής σημασίας για τους συναθρώπους μας, και θα συνεχίσει να είναι για τους επόμενους μήνες.

anthropistiki voithia gia tous pyropliktous stin Attiki

Με αυτή τη σελίδα θέλουμε να διευκολύνουμε τη διάδοση της πληροφορίας σχετικά με όλες τις πρωτοβουλίες υποστήριξης όσων χρειάζονται  βοήθεια. Κάντε κλικ στο διαδραστικό χάρτη στα σημεία συλλογής ανθρωπιστικής βοήθειας για περισσότερες πληροφορίες. Επικοινωνείτε στα τηλέφωνα που δημοσιεύονται για να ενημερώνεστε για τις τρέχουσες ανάγκες.

Επίσης στα tweets που αναδημοσιεύουμε παρακάτω μπορείτε να ενημερώνεστε για τις ανάγκες που δημοσιεύουν οι εθελοντές στο Πολιτιστικό-Αθλητικό Κέντρο Νέας Μάκρης ή/και αλλού. Η σελίδα αυτή ενημερώνεται εβδομαδιαία.

Παρακάτω αναδημοσιεύουμε από τα social media
επικαιροποιημένες πληροφορίες σχετικά με τις ανάγκες
των πληγέντων όπως αυτές καταγράφονται από εθελοντές.